Verkoop en verhuur van hedendaagse kunst voor bedrijven en particulieren

Welkom bij Art for Company


AFC is een kunstuitleen voor bedrijven en particulieren. Wij beogen meerwaarde te bieden aan de uitstraling van bedrijven en bedrijfsvisie en het creëren van een prettige werkomgeving. Tevens bieden we particulieren de mogelijkheid om voor een aantrekkelijk bedrag kennis te maken met de kracht van kunst.
Voor ons is maatschappelijk verantwoord ondernemen een kernpunt. 

Onze zorgvuldig opgebouwde collectie kunt u huren, sparen, kopen.
  • voordeligste kunstuitleen met de scherpste tarieven
  • al meer dan 13 jaar vele tevreden klanten
  • door kunstuitleen op een betaalbare manier zien wat je mooi vindt
  • duizenden kwalitatieve kunstwerken van diverse kunstenaars
  • gratis kunst op proef als service, zowel bij bedrijf of aan huis

Wij bieden de mogelijkheid om kennis te maken met Art for Company. Om te ervaren wat de positieve invloed is van kunst in uw bedrijf kunnen bedrijven geheel vrijblijvend en kosteloos gebruik maken van onze kunstwerken voor 1 maand.
 In dit filmpje ziet u hoe kunst is toegepast bij een bedrijf.  
http://youtu.be/A3TQTs8e-B0

Bij AFC kunt u zorgeloos en met een zeer goede prijs kwaliteitverhouding kunst aanbrengen in uw bedrijf.
U huurt al een kunstwerk vanaf 4,- p/mnd. De prijzen zijn incl. transport,ophangen, inrichten, verzekeren en 1xp/jaar wisselen.

U kunt kiezen uit een ruime collectie originele doeken, zeefdrukken, grafiek, fotokunst, computerkunst, sculpturen die hoogstaand en eigentijds is, met werk van bekende kunstenaars. De werken achter glas zijn ingelijst in een luxe bladzilveren lijst wat zorgt voor eenheid.

Referenties:
Art for Company heeft de afgelopen jaren diverse branches voorzien van kunst zoals ABN AMRO, Rabobank, KPMG, Acoon AVM, XPO logistics, Ericsson, GFK en vele anderen. Hieronder een klein gedeelte van onze referenties.
 
Afbeeldingsresultaat voor logo abn amro  Afbeeldingsresultaat voor logo rabobank Afbeeldingsresultaat voor logo kpmg  Afbeeldingsresultaat voor logo accon avm     Afbeeldingsresultaat voor logo xpoAfbeeldingsresultaat voor Ericsson logo © 2020 Copyright Art for Company | Contact | Privacyverklaring | LinkedIn Facebook